close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
Pogosta vprašanja

1. Kaj je HBO?
2. Imajo HBO in Cinemax kanali slovenske podnapise?
3. Se na HBO in Cinemax kanalih predvajajo reklame?
4. Kaj je HBO 2?
5. Kaj je HBO 3?
6. Kaj je Cinemax?
7. Kaj je Cinemax 2?
8. Ali so HBO in Cinemax kanali dostopni v HD resoluciji?
9. Kdaj bodo HD kanali dostopni pri mojemu operaterju?
10. Ali so HBO kanali dostopni z Dolby Digital 5.1 zvokom?
11. Kaj je HBO On Demand?
12. Kaj je HBO GO?
13. Kdaj bo HBO GO dostopen pri mojemu operaterju?
14. Predvajate tudi filme v 3D tehniki?
15. Kako lahko spremljam HBO kanale?
16. Kaj naj naredim, če moj operater nima HBO kanalov v ponudbi?
17. Kateri operaterji ponujajo HBO?
18. Kako lahko izvem kateri operaterji so mi dostopni?
19. Ali lahko HBO kanale spremljam tudi preko satelita?
20. Kaj prejmem z naročnino na HBO?
21. Koliko znaša naročnina na HBO kanale?
22. Kako postanem naročnik HBO kanalov?
23. Ali se lahko naročim na HBO, brez osnovnega paketa?
24. Zakaj se filmi ponavljajo?
25. Potrebujem več informacij. Kako vas lahko kontaktiram?

Kaj je HBO?

HBO je glavni kanal HBO paketa, na katerem lahko gledate ekskluzivne premiere najnovejših hollywoodskih blockbusterjev, vrhunske serije, kontroverzne dokumentarne filme in spektakularne koncerte. Program HBO vsebine predvaja 24 ur na dan, zato so vse glavne HBO originalne serije dostopne istočasno z ameriško premiero.

Imajo HBO in Cinemax kanali slovenske podnapise?

Da, vsi naši kanali imajo slovenske podnapise.

Se na HBO in Cinemax kanalih predvajajo reklame?

Ne, na naših kanalih se reklame ne predvajajo.

Kaj je HBO 2?

HBO Comedy je postal HBO 2, kanal, ki prinaša širok izbor programskih vsebin za celotno družino. Čez dan bodo najmlajši uživali v družinskih filmih in otroških vsebinah, zvečer pa bodo na sporedu komedije, trilerji, akcijski filmi in drame za vsak okus.

Kaj je HBO 3?

HBO 3 je popolnoma nov kanal, namenjen serijam v udarnem terminu. Uživajte v kultnih serijah, ki so na novo opredelile žanr in postale del kulture, ali pa skupaj z milijoni gledalcev spremljajte nove serije prepoznavne po HBO kvaliteti in izvrstnosti. Poleg najbolj zaželjenih hitov ameriške HBO produkcije, novi kanal prinaša tudi priljubljene serije drugih studiev, kot tudi serije HBO Europe produkcije. Program dopolnjujejo tudi previdno izbrani filmi, ki se predvajajo čez dan ali v poznih večernih urah.

Kaj je Cinemax?

Cinemax je filmski program, na katerem si lahko ogledate legendarne filme in igralce v odličnih zgodbah. To je drzen, drugačen in inteligenten filmski program, ki se osredotoča na klasične, kultne filme, mednarodne in evropske senzacije filmskih festivalov, kot tudi na filme z vrhunskimi zvezdami, ki niso bili deležni širše distribucije. Cinemax vsebine s slovenskimi podnapisi predvaja 24 ur na dan, poleg tega pa program ne vsebuje reklam.

Kaj je Cinemax 2?

Cinemax 2 predvaja enako programsko vsebino kot Cinemax, ampak s 24 urnim zamikom, kar gledalcem ponuja še več časa za spremljanje najljubših filmov in serij.

Ali so HBO in Cinemax kanali dostopni v HD resoluciji?

HBO in Cinemax kanali so dostopni tudi v HD resoluciji in so v celoti lokalizirani v slovenski jezik.

Kdaj bodo HD kanali dostopni pri mojemu operaterju?

Naš cilj je omogočiti dostopnost naših HD kanalov vsem HBO naročnikom pri vseh operaterjih. Za omogočanje HD kanalov mora operater izpolniti minimalne poslovne in tehnične pogoje. Če vaš operater še ne ponuja HD kanalov vam predlagamo, da ga pokličete in ga povprašate o možnostih vpeljave HD kanalov v bližnji prihodnosti.

Ali so HBO kanali dostopni z Dolby Digital 5.1 zvokom?

Da, Dolby Digital 5.1. audio je dostopen kot možnost na večini vsebin, ki se predvajajo.

Kaj je HBO On Demand?

HBO On Demand je storitev videa na zahtevo, ki naročnikom omogoča, da se sami odločijo kdaj si bodo ogledali najboljše vsebine programa HBO, kolikokrat si jih bodo ogledali, 24 ur na dan, sedem dni v tednu. HBO On Demand naročnikom vsak mesec ponuja minimalno 600 ur najboljših filmov in serij, do katerih lahko neomejeno dostopajo v določenem časovnem obdobju, novi naslovi pa se dodajajo vsak teden.

Kaj je HBO GO?

HBO GO je spletna storitev videa na zahtevo (SVOD), ki je dostopna naročnikom HBO-ja s širokopasovno internetno povezavo. HBO GO ponuja več kot 3200 naslovov programskih vsebin; najboljše filme, najnovejše serije, HBO originalno produkcijo, dokumentarne filme, koncerte in kultne HBO-jeve serije. Vse to vam je dostopno na vašem prenosnem računalniku, iPhonu, iPadu, Android telefonu, tablici ter določenih modelih Samsung in LG Smart televizorjih, kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat si zaželite - 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Programske vsebine na HBO GO-ju osvežimo vsak ponedeljek. Takrat odstranimo najstarejše naslove in dodamo nove. Večina HBO izvirne produkcije je dostopna vedno, brez časovne omejitve. Pri vsaki programski vsebini boste našli tudi datum, do kdaj bo vsebina na HBO GO-ju dostopna.

Kdaj bo HBO GO dostopen pri mojemu operaterju?

Naš cilj je omogočiti dostopnost storitve HBO GO vsem naročnikom pri vseh operaterjih. Za storitev HBO GO mora operater izpolniti minimalne poslovne in tehnične pogoje. Če vaš operater še ne ponuja storitve HBO GO vam predlagamo, da ga pokličete in ga povprašate o možnostih vpeljave storitve v bližnji prihodnosti.

Predvajate tudi filme v 3D tehniki?

Čeprav imajo nekateri filmi, ki jih predvajamo na naših kanalih v naslovu dodatek „3D“, vse filme predvajamo izključno v 2D tehniki.

Kako lahko spremljam HBO kanale?

HBO je v Sloveniji dostopen uporabnikom kabelskih, IPTV in satelitskih platform. Prosimo, da o možnosti naročnine na HBO kanale vprašate svojega operaterja.

Kaj naj naredim, če moj operater nima HBO kanalov v ponudbi?

Predlagamo Vam, da kontaktirate svojega operaterja in ga povprašate o možnosti razširitve ponudbe s HBO kanali.

Kateri operaterji ponujajo HBO?

Kliknite tukaj za več informacij.

Kako lahko izvem kateri operaterji so mi dostopni?

Prosimo, da na spletni strani operaterja preverite, če so njegove storitve dostopne tudi na vaši lokaciji.

Ali lahko HBO kanale spremljam tudi preko satelita?

HBO kanale je možno spremljati tudi preko satelita. Prosimo kliknite tukaj za več informacij.

Kaj prejmem z naročnino na HBO?

Prejmete 24 ur filmskega programa na dan, sedem dni v tednu. Vsi filmi na HBO-ju so opremljeni s slovenskimi podnapisi. Na HBO-ju ni reklam, poleg tega pa se filmi in serije pričenjajo in končujejo točno. HBO vam vsak mesec na vaše male zaslone prinaša 20 premier, skupno pa si boste lahko v enem mesecu ogledali okoli 150 filmov. Vsi naročniki HBO-ja lahko brez dodatnega plačila gledajo tudi HBO 2 in HBO 3. To pomeni, da boste lahko uživali v dveh programih, HBO 2 in HBO 3, za nespremenjeno ceno naročnine.

Koliko znaša naročnina na HBO kanale?

Cena HBO kanalov je odvisna od vrste paketa in od ponudbe posameznega operaterja. Prosimo, da za več informacij kontaktirate svojega operaterja.

Kako postanem naročnik HBO kanalov?

Naročnik HBO kanalov postanete s podpisom pogodbe z vašim kabelskim, IPTV ali satelitskim operaterjem.

Ali se lahko naročim na HBO, brez osnovnega paketa?

Nekateri operaterji ponujajo možnost samostojne naročnine na HBO GO brez predplačniškega razmerja za osnovni TV paket, pod pogojem da je operater vaš dobavitelj internetnih storitev. Za več informacij kontaktirajte svojega operaterja.

Zakaj se filmi ponavljajo?

Zakaj ponovitve? HBO se kot filmski kanal trudi svojim gledalcem omogočiti, da si ogledajo večino filmov, ki jih ponuja, in sicer v terminu, ki njim najbolj ustreza. HBO poskuša zadovoljiti potrebe svojih gledalcev, ki imajo poleg gledanja televizije še veliko ostalih obveznosti (služba, družina, druženje s prijatelji,...). Recimo, zvečer si želite ogledati film, ki vas zanima, ampak ste ravno ta večer zasedeni zaradi drugih obveznosti. HBO vam omogoča, da gledanje televizije podredite svojim potrebam. Iz poročila ameriške filmske asociacije MPAA je razvidno, da se v ZDA na leto posname približno 475 filmov s proračunom večjim od milijona dolarjev (A, B, C produkcija), samo 13 % jih ima proračun večji od 15 milijonov dolarjev in večino posnetih blockbusterjev ter hitov si lahko ogledate ravno na HBO-ju.

Potrebujem več informacij. Kako vas lahko kontaktiram?

Če nam želite zastaviti vprašanje kliknite tukaj. Odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več