close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
37813_-_254
Vir: HBO

Ta teden se je pričelo snemanje zadnje sezone serije ''Treme''

Četrta sezona, ki bo hkrati tudi zadnja, bo sestavljena le iz petih delov in ne desetih, kot dosedanje. Ravno zaradi tega zadnjo sezono ustvarjalec serije David Simon imenuje ''sezona 3,5''.

HBO se je za konec serije ''Treme'' odločil predvsem zato, ker je bila gledanost veliko manjša kot pri ostalih serijah njihove produkcije (Igra prestolov, Prava kri, Imperij pregrehe, ...), poleg tega pa v pogodbi tudi piše, da bodo serijo v četrti sezoni zaključili.

Čeprav serija, ki se odvija po orkanu Katrina, ni dosegla dovolj visoke gledanosti po merilih HBO-ja, je prejela kar nekaj nagrad (Peabody nagrada za počastitev glasbe in kulture New Orleansa ter za obravnavo političnih tem) in pohval. New York Times je serijo označil za velik uspeh, saj so jo prebivalci New Orleansa sprejeli kot svojo in kot iskreno predstavitev svojega mesta.

Ljubiteljem serije se zdaj postavlja vprašanje, ali bo pet delov dovolj, da serija odgovori na mnoga zastavljena vprašanja; bo Albert Lambreaux premagal bolezen, bo Janette srečna kot glavna kuharica v restavraciji v New Orleansu, bo Annie dobro izkoristila pogodbo z založbo in ali bo LaDonna prebolela travmatično izkušnjo?

07-11-2012 | Vir: Examiner

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več