close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
54330_-_254

September na HBO-ju!

Novi mesec na HBO prinaša novo originalno serijo Zapohanci, nove dele originalnih serij Nogometaši II. in Pomočnika ravnatelja ter serij Ray Donovan IV. in Banshee IV. Ne spreglejte niti igrano-dokumentarnega filma v HBO Europe koprodukciji slovenskega režiserja Žige Virca Houston, imamo problem ter filme Hitri in drzni 7, Marsovec ter še veliko odličnih vsebin.

SERIJE ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE:

Nogometaši II.
vsak ponedeljek ob 21:10

Spencer Strasmore (Dwayne "The Rock" Johnson) in fantje se na programu HBO vračajo v drugi sezoni uspešne serije avtorja Steva Levinsona (serija "Priskledniki"), ki še bolj pronicljivo razkriva bleščeč in neusmiljen svet profesionalnega nogometa na ameriški Floridi.

Pomočnika ravnatelja
vsak ponedeljek ob 21:40

Danny McBride in Jody Hill, ustvarjalca komične serije "Minljiva slava", prinašata črno komedijo o srednji šoli in dveh ljudeh, ki jo skoraj vodita. Danny McBride in Walton Goggins sta Neal Gamby in Lee Russell, pomočnika ravnatelja in tekmeca, zapletena v zagrizen epski boj za najvišjo šolsko funkcijo.

HIT SERIJE:

Ray Donovan IV.
vsak torek ob 20:00

V središču slavnih in premožnih Ray Donovan opravlja umazana dela za vplivneže iz Los Angelesa. Liev Schreiber tudi v tretji sezoni uspešno odpravlja težave ljudi s samega vrha mestne družbene smetane: filmskih zvezdnikov, vrhunskih športnikov in poslovnih tajkunov.

Banshee IV., 1. del
2016-09-06 20:50

Napeta akcijska drama programa Cinemax v četrti sezoni serije doživi svoje zadnje poglavje. Nekdanji kaznjenec Lucas Hood (Antony Starr) je prevzel identiteto šerifa v amiškem mestu Banshee, kjer se je pod krinko svoje nove družine ustalila njegova nekdanja ljubimka in zločinska pajdašica Carrie Hopewell.

FILMSKE USPEŠNICE:

Hitri in drzni 7
2016-09-04 20:00:00

Serija filmov, osnovanih na hitrosti in avtomobilskih dirkah po svetu, se znajde v sedmem nadaljevanju "Hitrih in drznih" pod vodstvom karizmatičnega Vina Diesla. Potem ko so porazili Owena Shawa in njegovo ekipo, se Dominic Toretto (Vin Diesel), Brian O'Conner (Paul Walker) in drugi vrnejo v ZDA, da bi končno zaživeli normalno življenje ... ali pa tako vsaj mislijo.

Marsovec
2016-09-11 20:00:00

Med odpravo s človeško posadko na Mars se tam nepričakovano zgodi hud vihar, ki zahteva prekinitev misije in takojšnjo evakuacijo. Astronavta Watneyja (Matt Damon) so njegovi kolegi prisiljeni pustiti za seboj, saj so prepričani, da je mrtev. Toda Watney je preživel in zdaj se sam znajde na sovražnem planetu.

Mož iz agencije U.N.C.L.E.
2016-09-18 20:00:00

Dogajanje je postavljeno v zgodnja šestdeseta leta, vrhunec hladne vojne med velesilama. Izurjeni agent CIE Napoleon Solo (Henry Cavill) in agent ruske tajne službe KGB Ilija Kurjakin (Armie Hammer) morata potisniti vstran tradicionalno dolgoletno sovražnost ter po sili razmer sodelovati pri posebni nalogi.

Houston, imamo problem!
2016-09-25 20:00:00

Mednarodne spletke v času hladne vojne, razkritja skrivnih dokumentov ter zakulisni dogovor med ameriškim predsednikom Johnom F. Kennedyjem in jugoslovanskim maršalom Titom so samo vrh ledene gore v režijskem prvencu slovenskega filmskega ustvarjalca Žige Virca.

Vrvež v moji glavi
2016-09-25 18:25:00

Potem ko se družina mlade Riley sSrednjega zahoda preseli v San Francisco, kjer je oče dobil službo, to povsem zmede njena čustva – veselje, strah, jezo, gnus in žalost. Tako kot pri vseh nas, posebej pa pubertetnikih, ta čustva povsem obvladujejo obnašanje in misli zmedene najstnice.

Sosedov fant
2016-09-03 20:00:00

Slavna pevka in igralka Jennifer Lopez upodobi Claire Peterson, učiteljico literature na srednji šoli, ki se po ločitvi od prešuštnega moža (John Corbett) trudi zaživeti običajno življenje mlade ženske, vključno z občasnimi romantičnimi zmenki.


13 ur: Tajni vojaki Bengazija
2016-09-23 20:00:00

Sloviti ameriški režiser Michael Bay prinaša srhljivo resnično zgodbo šestih elitnih vojaških agentov, ki so ščitili uslužbence CIE in silovito branili poslopje ambasade ZDA v libijskem mestu Bengazi, ko so jo 11. septembra 2012 napadli teroristi. Ko je šlo vse po zlu, je šest mož zbralo pogum, da stori, kar se jim je zdelo prav.

DOKUMENTARCI IN SPECIALI:

Hitchcock-Truffaut
2016-09-01 21:45:00

Leta 1962 sta se Hitchcock in Truffaut za osem dni skupaj zaprla v hišo v Hollywoodu in v nizu intervjujev podelila svoje ideje o spremembah v umetnosti filmske režije. Posnetke je Truffaut uporabil za svojo znamenito knjigo "Hitchcock po Truffautu", dokumentarec pa spremlja razmišljanje sodobnih filmskih ustvarjalcev Martina Scorseseja, Davida Fincherja, Wesa Andersona ter Paula Schraderja o teh pogovorih.

Ronaldo
2016-09-08 22:05:00

Z ekskluzivnim dostopom do njegovega najožjega kroga prijateljev, svojcev in ekipnih tovarišev prvi uradno avtorizirani dokumentarec spremlja enega najslavnejših nogometašev na svetu vseh časov: trikratnega dobitnika najprestižnejšega odličja v igri z žogo Cristiana Ronalda.

Brez dlake na jeziku: Gloria Vanderbilt in Anderson Cooper
2016-09-15 22:40:00

Gloria Vanderbilt se je rodila v eni od najpremožnejših in najslavnejših družin v zgodovini ZDA in je več kot devetdeset let živela na očeh javnosti. Prizadevala si je za ljubezen, družino in kariero ter na svoji življenjski poti doživljala tako skrajne tragedije kot tudi fantastične uspehe.

Jutrišnji dan
2016-09-22 21:40:00

Popotniški dokumentarec, ki se bolj osredotoča na rešitve kot na težave, prinaša vpogled v dejavnosti aktivistov, organizatorjev in državljanov, ki skušajo izboljšati svet, da bi bil bolj prijazen, zelen in vzdržen kraj. Prikaz mogočih rešitev in lepe zgodbe je morda najboljši način, kako razrešiti ekološko, gospodarsko in družbeno krizo, ki pretresa sodobne države.

25-08-2016

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več