close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
40984_-_254

Prihaja ''Igra prestolov III''

Premiera prvega dela nove sezone serije Igra prestolov na HBO prihaja 1. aprila 2013 ob 20:05h. Vsi, ki boste od 1. – 28. aprila obiskali www.hbogo.si si boste lahko brezplačno ogledali prvi del 3. sezone in se spoznali s storitvijo HBO GO.

Medtem ko se Zaliv črne vode hladi, zmagovita stran utrjuje moč in obnavlja Kraljevi pristanek. Toda na nepričakovanih krajih se že pojavljajo novi pretendenti na železni prestol. Stari in novi liki se spopadajo z zahtevami družine, časti, ambicije, ljubezni in – predvsem – preživetja, saj se državljanska vojna Zahodnjega zavleče tudi v jesen.

Epska zgodba IGRA PRESTOLOV, ki temelji na priljubljeni fantazijski seriji knjig Georgea R. R. Martina, govori o izdajstvu in plemenitosti, umeščena pa je na celino Zahodnje, kjer lahko poletja in zime trajajo leta, večna pa je le sla po moči.

Na začetku tretje sezone Lannisterji ohranjajo absolutno oblast v Kraljevem pristanku, potem ko so porazili vojsko Stannisa Baratheona. Toda Robb Stark, Kralj na severu, še naprej nadzira velik del juga in še ni doživel poraza. Na daljnem severu je Mance Rayder združil divježe v največjo vojsko, kar jih je Zahodnje kdaj videlo. Samo Nočna straža mu stoji na poti do Sedmi kraljestev, nihče pa ne ve, kaj se je zgodilo z njenim vrhovnim poveljnikom in možmi, ki jih je popeljal onkraj Zidu.

Na drugi obali ozkega morja je Daenerys Targaryen – spet skupaj s svojimi tremi mladimi zmaji – krenila proti Sužnjarjevemu zalivu iskat ladje, ki jo bodo popeljale v domovino, in zaveznike, ki ji jo bodo pomagali pokoriti.

Septembra 2012 je IGRA PRESTOLOV prejela šest emmyjev, med drugim tudi za scenografijo za serijo, posneto z eno kamero (delila ga je s HBO-jevim "Imperijem pregrehe"), za kostumografijo, masko v seriji, posneti z eno kamero (brez protetike), montažo zvoka, mešanje zvoka za humoristično ali dramsko serijo (enourno) in posebne vizualne učinke.

Septembra 2011 je serija prejela dva emmyja za najboljšo uvodno špico in najboljšega stranskega igralca v dramski seriji za Petera Dinklagea, ki je prejel tudi zlati globus za najboljšega stranskega igralca v seriji, miniseriji in TV-filmu.


Premiero prvega dela serije Igra prestolov III si bomo ogledali 1. aprila 2013 ob 20:05h na HBO-ju, samo en dan po ameriški premieri, ostale dele pa bomo gledali vsak ponedeljek ob istem času.

Od 1. – 28. aprila bo prvi del 3. sezone ''Igre prestolov'' vsem gledalcem ekskluzivno dostopen preko internetne storitve videa na zahtevo HBO GO in to zastonj. Vsi, ki boste v tem času obiskali www.hbogo.si boste lahko zastonj uživali v seriji.

21-03-2013

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več