close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
18287_-_254

Poglejte kdo so zmagovalci “Izziva Igre prestolov“!

“Izziv Igre prestolov“ je zaključen. Odgovoriti ste morali na skupaj 17 vprašanj o seriji in knjigi “Igra prestolov“ ter avtorju Georgeu R. R. Martinu. Odgovore na vprašanja ste lahko poiskali na naši mini spletni strani Game Of Thrones, naši Facebook strani, Youtube kanalu, tako, da ste spremljali serijo “Igra prestolov“, brali knjigo ali brskali po svetovnem spletu.

Nekatera vprašanja so bila preprosta, druga zahtevnejša, pri nekaterih ste morali pazljivo gledati serijo “Igra prestolov“ (ali brati knjigo), pri drugih ste morali raziskovati svetovni splet ali pa poiskati skrite ključne besede.
Kljub preprekam, ki smo vam jih postavili, ste se izkazali kot odlični poznavalci Martinovega lika in dela in je večina sodelujočih pravilno odgovorila na več kot 80% vprašanj. Prav tako so nas navdušili odgovori na vprašanje kaj vam serija “Igra prestolov“ pomeni in zakaj bi želeli spoznati Georgea R. R. Martina.

Zmagovalci “Izziva Igre prestolov“ pa so:


1. Viktorija Gošnak (nadimek ViktorijaArya) iz Raven na Koroškem - srečanje z Georgeom R.R. Martinom + knjiga Igra prestolov + majica

2. Janja Papac (nadimek Sheeps) iz Brežic - knjiga Igra prestolov + majica

3. Rebeka Žerovnik (nadimek Lowryn) iz Luč - majica Igra prestolov

Dobitnike nagrad bomo o podrobnostih obvestili o e-mailu.

Vsem nagrajencem čestitamo, hkrati pa se zahvaljujemo vsem sodelujočim za trud in zanimive odgovore!


Za vse, ki ste sodelovali v “Izzivu Igre prestolov“ in niste osvojili glavne nagrade, pa imamo presenečenje in tolažilno nagrado – video prenos enournega druženja z Georgeom R. R: Martinom v Ljubljani, ki ga boste lahko eksluzivno spremljali na www.hbo.si, v četrtek, 23.6.2011 ob 15:00!

Prenos boste lahko spremljali tukaj.

Vidimo se v četrtek ob 15:00!

20-06-2011

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več