close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
45188_-_254
Vir: HBO

Naslednje leto prihaja četrta in hkrati zadnja sezona serije ''Povračilo''

Dva pogumna in spretna specialca ''Oddelka 20'' se na zadnjo HBO-jevo misijo vračata prihodnje leto.

Prva dramska serija cinemaxove lastne produkcije ''Povračilo'', se bo prihodnje leto s 4. sezono zaključila. Televizijska mreža je naročila še 10 delov 4. sezone akcijske serije, ki jo bodo snemali v Aziji in Evropi, gledali pa jo bomo v letu 2014.

Cinemax/HBO bosta spet ko-producirala serijo skupaj z Left Bank and Sky, ki bo serijo predvajal v Veliki Britaniji.

Izvršna producenta serije sta zopet Andy Harries iz produkcijske hiše Left Bank in Cameron Roach iz Skyja, režiser je Michael J. Bassett, ki bo skupaj z Jamesom Dormerjem napisal tudi scenarij.

Serija "Povračilo" je zaradi velikega uspeha utrla pot ostalim serijam iz cinemaxove originalne produkcije, tudi odlični seriji ''Banshee'', ki jo lahko trenutno spremljate na HBO-ju, vsak ponedeljek ob 20:05h ali preko storitev HBO GO in HBO OD.

Tretjo sezono serije ''Povračilo'' bomo na HBO-ju spremljali od petka, 29. novembra ob 21:05h, vse sezone serije pa si lahko ogledate preko storitve HBO GO.

28-10-2013 | Vir: Deadline Hollywood

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več