close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
16096_-_254

Napišite najboljšo kritiko in osvojite paket 'Game Of Thrones'!

Vstopamo v novi krog nagradne igre 'Napišite najboljšo filmsko kritiko in osvojite nagrado'!Ali ste pripravljeni napisati vaše iskreno mnenje, podati tehtne argumente in osvojiti nagrado? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem berite dalje!

V kolikor še ne poznate pravila nagradne igre, potem kliknite tukaj. Pravila igre smo prilagodili vašim željam, zato zdaj pričakujemo vaša dela, ki vsebujejo najmanj 1.500 znakov.

Od torka, 03.5.2011. pa vse do nedelje, 8.5.2011. ob 23:59 pričakujemo kritike do sedaj prikazanih delov serije 'Igra prestolov'.

Najboljša kritika bo nagrajena z darilnim paketom 'Game Of Thrones' (Games Of Thrones majica, Game Of Thrones knjiga za beležke, in Game Of Thrones usnjeni ovitek za knjigo), ter objavljena na naslovnici naše spletne strani www.hbo.si in / ali v HBO Magazinu.

Ne pozabite, kritika mora vsebovati najmanj 1.500 znakov, ter mora biti celovita enota, s podanimi argumenti, ne glede na to, ali gre za pohvalo ali kritiko, ter mora vsebovati oceno od 1 – 5.

Filmske kritike pošljite na naš naslov reviews@hbo.si.

Veliko sreče!

03-05-2011

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več