close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
12592_-_254

Napišite najboljšo kritiko in osvojite nagrado!

Ali ste pripravljeni na novo nagradno igro? Ponujamo vam izredno priložnost, da z nami delite svoja mnenja o filmih in serijah, ki si jih lahko ogledate na vašem najljubšem filmskem kanalu in ste za to še nagrajeni! Vam zveni zanimivo?

Vsak ponedeljek bomo na naši spletni strani objavili naslove filmov in serij, o katerih želimo, da napišete kritiko. Vaše kritike pričakujemo do konca tedna (najkasneje do polnoči v nedeljo) na reviews@hbo.si. Najbolj zanimivo, najbolj kreativno kritiko bomo nagradili. Nagrada za tekoči teden bo objavljena zraven naslova filma ali serije. Nagrajena kritika bo vsak ponedeljek objavljena na naslovnici spletne strani hbo.si, kjer bo dostopna najmanj en dan.
Na našem www.hbo.si/magazine bomo ob nagrajeni objavili še dve kritiki, ki sta se uvrstile med najboljše. Nagrado lahko prav tako osvojite, če bo vaša kritika objavljena med finalisti na HBO Magazinu vsaj 3 krat, vendar ne boste prejeli glavne nagrade.

Pripravite se in zberite misli, saj se nagradna igra pričenja že 28.2.2011, ko bomo objavili prve naslove, o katerih lahko napišete kritiko.

Opozorilo: Vaše kritike naj bodo iskrene, podajte čim več argumentov. Ne pričakujemo profesionalnih kritik. Prav tako ne želimo slišati le hvalospevov, ali pozitivnih kritik. Želimo slišati vaše iskreno mnenje. Povejte, kaj vam je bilo všeč, kaj vas je motilo, kateri igralci so se najbolje odrezali in kateri so vas razočarali. Mnenja delite z nami in mi bomo najboljše objavili na naši spletni strani.

Pravila igre:


 Prepovedano je kopiranje kritik iz drugih medijev.
 Kritika ne sme vsebovati žaljivih besed ali izrazov.
 Kritika mora biti napisana celovito in argumentirano, ne glede na to ali gre za pozitivno ali negativno kritiko.
 Pošljete lahko le eno kritiko za posamezni naslov filma ali serije.
 Priznali bomo le kritike tistih naslovov, ki so bili objavljeni v natečaju.
 Kritika mora imeti vsaj 2.000 znakov (skupaj z razmaki).
 Kritike ocenjuje strokovna žirija HBO ADRIE d.o.o.
 Nagrade bomo poslali na naslove, ki jih boste sporočili na naslov HBO ADRIA d.o.o.
 HBO ADRIA d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe in nadaljnje uporabe vseh prejetih kritik, ki bodo sodelovale na natečaju.
 Uporabnik, ki je poslal kritiko, priznava HBO ADRII d.o.o. pravico, da kritiko spremeni in uporablja v bodoče, ter, da uporablja osebne podatke uporabnika, ki jih je poslal za potrebe nagradne igre.

Obiščite www.hbo.si v ponedeljek, 28.2.2011 in izvedeli boste, katere naslove smo izbrali.

Postanite filmski kritik, ter osvojite nagrade!

Še mali nasvet: glejte HBO v soboto in nedeljo ob 20:05!

26-02-2011

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več