close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
17022_-_254

Napišite najboljšo kritiko in osvojite majico iz hiše Targaryen!

Tudi ta teden nadaljujemo z nagradno igro ”Osvojite najboljšo filmsko kritiko in osvojite nagrado!” Pokažite kako dober filmski kritik ste!

Nagrajena kritika prejšnjega tedna je:

- "Alica v čudežni deželi” (bmkadams)

Čestitamo, osvojili ste majico hiše Lannister iz serije “Igra prestolov”.

Dobitnika nagrade bomo o prejemu nagrade obvestili po elektronski pošti.

Ali ste pripravljeni na novi krog? Ali ste pravi predstavnik hiše Targaryen? Ste pravi zmaj in se ne bojite ognja? Če ste odgovorili pritrdilno, potem se morate preizkusiti v naši nagradni igri, napisati kritiko filma ”V zraku” in osvojiti majico iz hiše Targaryen - hiše ognja in krvi!

Natančna navodila za sodelovanje v nagradni igri, najdete tukaj. Pravila smo na vašo željo prilagodili in zdaj pričakuejmo kritike, ki vsebujejo najmanj 1.500 besed.

Od torka, 24.5.2011, pa vse do nedelje, 29.5.2011 do 00:00 pričakujemo vaše kritike filma: ”V zraku”.


Najboljšo kritiko bomo nagradili z majico iz izvirne HBO-jeve serije ”Igra prestolov” (Game Of Thrones) - hiša Targaryen, in jo objavili na naslovnici naše spletne strani www.hbo.si, ostale najboljše kritike pa na v našem HBO/Magazinu.

Ne pozabite, kritika mora vsebovati vsaj 1.500 znakov in mora vsebovati utemeljene argumente za in proti. Film ocenite z ocenami od 1-5.

Kritike pričakujemo na naš naslov reviews@hbo.si.

Želimo vam veliko sreče!

25-05-2011

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več