close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
15819_-_254

Napišite najboljšo kritiko in osvojite majico iz hiše Stark!

Začenjamo novi krog nagradne igre 'Napišite najboljšo filmsko kritiko in osvojite nagrado!' Spet smo pripravili nov izziv.

Nagrajena filmska kritika prejšnjega tedna je:

-Svet igrač 3 (Iris B.)


Čestitamo, osvojili ste žensko in moško majico iz izvirne HBO-jeve serije Igra prestolov. Dobitnico bomo o prevzemu nagrade obvestili po e-mailu, njeno odlično kritiko pa objavili na naslovnici spletne strani www.hbo.si, ostale kritike pa na HBO/Magazinu.

Vemo, da ste pripravljeni na novi krog. Si želite zmage in slave? In nove nagrade?

Če še vedno ne poznate pravil igre in vseh podrobnosti, kliknite tukaj. Ker smo upoštevali vaše želje, zdaj pričakujemo vaše kritike, ki vsebujejo vsaj 1.500 znakov.


Od torka 26.4.2011, pa vse do nedelje, 1.5.2011 ob 23:59, pričakujemo vaše kritike filma 'Somrak: Mrk'.

Spet bomo najboljše kritike nagradili z majicami iz izvirne HBO-jeve serije 'Igra prestolov' (Game of Thrones). Tokrat boste lahko na svojih prsih nosili znak hiše Stark. Objavili jih bomo na naslovnici našega spletnega portala www.hbo.si, ožje uvrščene pa na HBO/Magazinu.


Ne pozabite, kritika mora vsebovati vsaj 1.500 znakov. Ne glede na to ali je vaša kritika negativna in pozitivna, napišite celovito besedilo in podajte argumente. Kritika naj vsebuje tudi oceno filma od 1 – 5.

Vaše filmske kritike sprejemamo na naslovu reviews@hbo.si ter vam kličemo srečno!

26-04-2011

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več