close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
38520_-_254
Vir: HBO

Na voljo aplikacija za ljubitelje knjig ''Pesem ledu in ognja''

Knjige avtorja Georgea R.R. Martina, po katerih je nastala HBO-jeva serija ''Game of Thrones'', so odlične in zahtevajo popolno predanost, saj je zgodba polna različnih likov, omenjenih krajev in dogodkov. Si težko vse zapomnite in sledite? Tukaj je rešitev.

Na voljo je uradna aplikacja, ki vam bo pomagala spremljati dogajanje.

Aplikacija ''A World of Ice and Fire'' za iOS naprave vsebuje opise 540 likov in 380 krajev, gradov, hiš in interaktivne zemljevide. Aplikacija je plačljiva, na voljo pa imate tudi manj obsežno, ki je zastonj.

Aplikacija vsebuje funkcijo, ki preprečuje, da bi izvedeli preveč, kar pomeni, da vam ne razkrije informacij do katerih z branjem knjig še niste prišli.

To je prva aplikacija, ki je namenjena branju knjig, HBO pa je v preteklosti že izdal aplikacijo, ki gledalca popelje v zakulisje serije in ponuja še več ekskluzivnih informacij.

29-11-2012 | Vir: Mashable

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več