close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
42536_-_254
Vir: Europress / Getty Images

Michael Imperioli v seriji Kalijebafornija

Igralec, ki smo ga gledali v HBO-jevi seriji Sopranovi, se je pridružil igralski ekipi Kalijebafornije. V sedmi sezoni bo zaigral pomembno vlogo.

Igralec Michael Imperioli bo zaigral uspešnega televizijskega producenta Ricka Ratha, ki bo postal pomemben del Hankovega (David Duchovny) življenja.

Snemanje sedme sezone, ki bo sestavljena iz dvanajstih delov, se bo pričelo ta mesec, premiero pa lahko pričakujemo naslednje leto.

Imperioli je nedavno zaigral v trilerju ''The Call'' skupaj s Halle Berry, videli pa ga bomo tudi v filmu ''Odlboy'' režiserja Spikea Leeja. Poleg serije Sopranovi, ki mu je prinesla Emmyja, je Imperioli zaigral tudi v serijah ''Law & Order'', ''Life On Mars'' in ''Detroit 187'', zanimivo pa je, da je v vseh zaigral detektiva.

V seriji Kalijebafornija, katere šesto sezono gledamo tudi na HBO-ju, spremljamo Hanka Moodyja (David Duchovny), ki skupaj s svojim bivšim dekletom in muzo Karen (Natascha McElhone) do katere še vedno goji čustva, vzgaja in skrbi za mladostniško hči Becco (Madeleine Martin). Njegov najboljši prijatelj in agent Charlie (Evan Handler) ter njegova bivša žena Marcy (Pamela Adlon) mu vedno nudita moralno (in nemoralno) podporo.

19-04-2013 | Vir: Deadline Hollywood

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več