close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
34958_-_254

"Igra prestolov" se v 3. sezoni vrača na Hrvaško

Potrjeno je – priljubljena serija originalne HBO produkcije se v novi sezoni vrača na Hrvaško, kjer smo srednjeveški Dubrovnik v drugi sezoni prepoznali kot idealno kuliso za Kraljevi pristanek.

Snemanje 3. sezone večkrat nagrajene serije, ki temelji na ciklusu epskih romanov „Pesem ledu in ognja“ avtorja Georga R.R. Martina, se bo pričelo v juliju, osnovna produkcija pa bo še vedno bazirana v Belfastu in v ostalih delih severne Irske. Poleg Hrvaške, se produkcija vrača še na eno lokacijo druge sezone – na Islandijo. V tretji sezoni vznemerljive serije pa bomo opazili tudi novo, četrto lokacijo - Maroko.

Režiserji, ki bodo ustvarjali 3. sezono so: David Benioff in D.B. Weiss, Alex Graves, Michelle MacLaren, Dan Minahan, David Nutter in Alik Sakharov. Scenaristi, ki bodo v 3. sezoni skrbeli za napetost so: David Benioff in D.B. Weiss, Bryan Cogman, George R.R. Martin in Vanessa Taylor.

Izbor igralske zasedbe je v polnem teku in bo kmalu objavljen.

Spomnimo se... Serija „Igra prestolov“ je napeta zgodba, postavljena v fantazijski svet v katerem se, tako kot tudi v resničnem, za oblast borijo ambiciozni moški in ženske. Kdor sedi na Železnem prestolu v Sedmih kraljevinah Westerosa, ima neverjetno moč, serija pa spremlja vzpon in padec družin, ki si to moč želijo za vsako ceno.

Druga sezona serije se je v Sloveniji na HBO-ju predvajala od 2. aprila do 4. junija 2012, samo en dan po ameriški premieri, zdaj pa je 2. sezona te priljubljene serije dostopna preko internetne storitve videa na zahtevo HBO GO.

27-06-2012

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več