close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
37079_-_254

HBO potrdil 4. sezono serije "Imperij pregrehe"

Predsednik HBO Programminga Michael Lombardo je objavil, da se bo snemala tudi 4. sezona razkošne dramske serije "Imperij pregrehe".

„Terry Winter, Martin Scorsese in preostanek te neverjetne ekipe bodo še naprej ustvarjali to enkratno serijo, ki nas nikoli ne preneha navduševati in presenečati. Z velikim veseljem najavljamo njeno 4. sezono", je povedal Lombardo.

Ustvarjalca serije "Imperij pregrehe" sta dobitnik Emmyja in avtor serije "Sopranovi" Terence Winters in dobitnik Oskarja Martin Scorsese. Serija, ki je umeščena na začetek obdobja prohibicije v dvajseta leta pretekleg stoletja, spremlja življenje Nuckyja Thompsona, politika in gangsterja ter nedvomnega vladarja Atlantic Cityja.

Serija "Imperij pregrehe" je ena izmed najbolj priljubljenih HBO-jevih serij, 1. del 3. sezone pa je v ZDA pred zaslone privabil kar 7,2 milijona gledalcev.

„Boston Globe“ novo sezono "Imperija pregrehe" hvali zaradi „odlične produkcije“ in „izredne igralske zasedbe in izvedbe“, "New York’s Daily News" pa je serijo poimenoval "prvorazredna stvaritev".

Na nedavni podelitvi nagrad Emmy je serija "Imperij pregrehe" osvojila štiri prestižne nagrade, tudi za najboljšo režijo dramske serije (Tim Van Patten) in za najboljšo kinomatografijo za serijo snemano iz enega kota.

Leta 2011 je serija osvojila kar 8 nagrad Emmy, med drugim tudi za najboljšo režijo dramske serije (Martin Scorsese), kot tudi dva Zlata globusa - enega za najboljšo dramsko serijo in drugega za najboljšega igralca v dramski seriji (Steve Buscemi).

Tretjo sezono serije "Imperij pregrehe", katero lahko spremljate na HBO GO-ju, HBO OD-ju ali na HBO-ju vsak ponedeljek zvečer, je kreiral Terence Winter, izvršni producenti pa so poleg Winterja še Martin Scorsese, Mark Wahlberg, Stephen Levinson, Tim Van Patten in Howard Korder.

04-10-2012

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več