close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
26679_-_254

HBO osvojil 18 nominacij za nagrade zlati globus!

HBO je osvojil 18 nominacij v tekmi za 69. podelitev prestižnih nagrad zlati globus; več kot katerakoli druga televizijska mreža, so objavili včeraj v Los Angelesu.

Miniserija "Mildred Pierce" je glavna HBO-ja zvezda s 4 nominacijami. Podelitev zlatih globusov se bo odvijala 15. janurja 2012 v Los Angelesu, prenos v živo pa boste ahko spremljali ekskluzivno na HBO-ju ob 02:00 po lokalnem času.


HBO-ove nominacije za 69. podelitev zlatih globusov vključujejo:

4 nominacije za seriju "Mildred Pierce"; za najboljšo miniserijo ali tv film, najboljšo igralko v miniseriji ali tv filmu (Kate Winslet), najboljšo stransko igralko v seriji, miniseriji ali tv filmu (Evan Rachel Wood) in najboljšega stranskega igralca v seriji, miniseriji ali tv filmu (Guy Pearce). Serijo so gledalci v Sloveniji že lahko spremljali na HBO-ju, vsi tisti, ki so jo zamudili, pa si jo bodo lahko ogledali s pomočjo storitve HBO GO od 2.1.2012 naprej, ter na HBO OD v februarju.

3 nominacije za seriju "Imperij pregrehe"; za najboljšo dramsko serijo, najboljšega igralca v dramski seriji (Steve Buscemi) ter najboljšo stransko igralko v seriji, miniseriji ali tv filmu (Kelly Macdonald). Druga sezona serije „Imperij pregrehe“ je bila ekskluzivno prikazana na HBO On Demand-u in HBO GO-ju samo dan po ameriški premieri, od 2. januarja 2012 naprej, pa jo boste lahko vsak ponedeljek spremljali na HBO-ju.

3 nominacije za "Cinema Verite"; za najboljšo miniserijo ali tv film, najboljšo igralko v miniseriji ali tv filmu (Diane Lane) in najboljšega stranskega igralca v seriji, miniseriji ali tv filmu (Tim Robbins). Film boste lahko v Sloveniji videli spomladi 2012.

3 nominacije za "Too Big to Fail"; za najboljšo miniserijo ali tv film, najboljšega igralca v miniseriji ali tv filmu (William Hurt) in najboljšega stranskega igralca v seriji, miniseriji ali tv filmu (Paul Giamatti). Film bo v Sloveniji na sporedu HBO-ja naslednje leto.

2 nominaciji za serijo "Razsvetljenje"; za najboljšo tv serijo - komedijo ali musical, ter najboljšo igralko v tv seriji - komediji ali musicalu (Laura Dern). Serijo „Razsvetljenje“ lahko na HBO-ju spremljate vsak petek ob 20:05, ter s pomočjo storitev HBO On Demand in HBO GO.

2 nominaciji za serijo "Igra prestolov"; za najboljšo dramsko serijo in najboljšega stranskega igralca v seriji, miniseriji ali tv filmu (Peter Dinklage). Celotna prva sezona serije „Igra prestolov“ je na voljo s pomočjo storitev HBO On Demand in HBO GO.

1 nominacija za serijo "Obdarjen" v kategoriji najboljši igralec v tv seriji - komedija ali musical (Thomas Jane). Celotna 3. sezona serije pa je dostopna s pomočjo storitev HBO On Demand in HBO GO.

Svečana podelitev zlatih globusov se bo odvijala 15. janurja 2012 v Los Angelesu, prenos v živo pa boste ahko spremljali ekskluzivno na HBO-ju ob 02:00 po lokalnem času.

16-12-2011

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več