close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
19078_-_254

HBO je osvojil kar 104 nominacije za nagrade EMMY®

"Mildred Pierce", "Imperij pregrehe" in "Igra prestolov" so HBO-jeve serije, ki imajo največ možnosti za zmage v različnih kategorijah.

HBO je osvojil kar 104 nominacije za nagrade Emmy®, kar je več kot katera koli druga televizijska mreža in to že enajsto leto zapored.

Odločno največ nominacij je prejela serija "Mildred Pierce" (21), sledita ji seriji “Imperij pregrehe“ z 18 nominacijami in nova domišljijska uspešnica “Igra prestolov“ s 13 nominacijami.

HBO-jeve nominacije za prestižno nagrado Emmy® vključujejo:

21 nominacij za “Mildred Pierce“, vključno s kategorijami za najboljšo miniserijo ali film, najboljšo igralko v miniseriji ali filmu (Kate Winslet), 2 nominaciji za najboljšega stranskega igralca v miniseriji ali filmu (Brian F. O’Byrne, Guy Pearce), 3 nominacije za najboljše stranske igralke v miniseriji ali filmu (Melissa Leo, Mare Winningham, Evan Rachel Wood), ter za najboljšo režijo miniserij, filma ali drame (Todd Haynes, Jon Raymond).

Serijo “Mildred Pierce“ boste na HBO-ju lahko spremljali ob ponedeljkih ob 20:05, od 5. septembra 2011 naprej.


18 nominacij za “Imperij pregrehe“, vključno s kategorijami za najboljšo dramsko serijo, najboljšega glavnega igralca v dramski seriji (Steve Buscemi), najboljšo glavno igralko v dramski seriji (Kelly Macdonald), ter 2 nominaciji za najboljšo režijo v dramski seriji (Jeremy Podeswa, Martin Scorsese).

Drugo sezono serije “Imperij pregrehe“ boste lahko spremljali s pomočjo storitev HBO GO in HBO OnDemad že od 27. septembra 2011 naprej.

13 nominacij za “Igro prestolov“, vključno s kategorijami za najboljšo dramsko serijo, najboljšega stranskega igralca v dramski seriji (Peter Dinklage), najboljšo režijo v dramski seriji (Tim Van Patten) in najboljši scenarij (David Benioff, D.B. Weiss).

Dolgo pričakovano domišljijsko dramsko serijo “Igra prestolov“ so si gledalci HBO-ja v Sloveniji lahko ogledali le dan po njeni ameriški premieri, trenutno pa se snema nadaljevanje, ki bo na voljo drugo leto.

11 nominacij za “Too Big to Fail”, vključno s kategorijami za najboljšo miniserijo ali film, najboljšega glavnega igralca (William Hurt), 2 nominaciji za najboljšega stranskega igralca (Paul Giamatti, James Woods), najboljšo režijo (Curtis Hanson) in najboljši scenarij (Peter Gould).

9 nominacij za “Cinema Verite”, vključno s kategorijami za najboljšo miniserijo ali film, najboljšo glavno igralko v miniseriji ali filmu (Diane Lane) in najboljšo režijo (Shari Springer Berman, Robert Pulcini).

5 nominacij za “Lady Gaga Presents the Monster Ball Tour: At Madison Square Garden”, vključno s kategorijo za najboljšo glasbeno oddajo and režijo najboljše glasbene oddaje (Laurieann Gibson).

Koncert “Lady Gaga Presents the Monster Ball Tour: At Madison Square Garden“ si lahko ponovno ogledate na HBO-ju v mesecu avgustu: 7.8.2011 ob 12:25h, 15.08.2011 ob 16:10h in 24.08.2011 ob 12:05.

4 nominacije za “Gasland”, vključno s posebnim priznanjem za najboljši izvirni film, režijo (Josh Fox) in izvirni scenarij (Josh Fox).

4 nominacije za “Pravo kri“, vključno s kategorijo za najboljšo gostujočo vlogo v dramski seriji z (Alfre Woodard).

Četrto sezono serije “Prava kri“ lahko gledalci v Sloveniji že spremljajo s pomočjo storitve HBO GO.

3 nominacije za “The Pee-wee Herman Show on Broadway”, vključno s kategorijo za najboljši varietejski program, glasbeno dramo ali posebno komedijo.

3 nominacije za “Thurgood”, vključno s kategorijo za najboljšega glavnega igralca v miniseriji ali filmu (Laurence Fishburne).

2 nominaciji za “Wishful Drinking”, vključno s kategorijo za najboljši najboljši varietejski program, glasbeno dramo ali posebno komedijo.

2 nominaciji za “If God Is Willing and Da Creek Don’t Rise”.


Ostale HBO-jeve nominacije vključujejo še: “Bette Midler: The Showgirl Must Go On,” “Big Love,” “A Child’s Garden of Poetry,” “Colin Quinn: Long Story Short,” “His Way,” “Masterclass,” “Real Time with Bill Maher,” “Ricky Gervais: Out of England 2 – The Stand-Up Special” in “Robert Klein: Unfair & Unbalanced.”

Svečana razglasitev zmagovalcev v posameznih kategorijah se bo odvila 19.9.2011. Vsi naročniki HBO-ja si bodo lahko svečano prireditev ogledali v živo, ekskluzivno na HBO-ju od 02:00 naprej.

15-07-2011

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več