close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
18286_-_254

HBO GO je v Sloveniji dostopen v okviru Telemachove ponudbe

HBO GO je storitev, ki vam omogoča, da vsebine na zahtevo spremljate kar prek vašega računalnika - 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Vsebine, ki jih lahko spremljate, so najnovejše in originalne, njihov nabor se stalno osvežuje, v vsakem trenutku pa je na voljo več sto ur novih filmov in serij.

Prednosti HBO GO:

Svoje najljubše vsebine HBO lahko spremljate, tudi če vas ni doma.

Spremljate lahko vsebine, ki so po kakovosti slike enake kakovosti slike DVD-ja.

Če kdaj zamudite film na TV-programu HBO, si ga lahko ogledate prek računalnika in to tako pogosto, kot želite.

HBO GO omogoča zabavo vsej družini. Želeno vsebino lahko gledate na svojem računalniku, medtem ko drugi člani družine na televizorju spremljajo druge oddaje.

Premiere si lahko ogledate, še preden bodo prikazane na televiziji.

Želeno vsebino lahko spremljate tudi na potovanju. Storitev je na voljo znotraj jadranskega območja, kar pomeni, da boste lahko potovali znotraj Hrvaške, Srbije, Slovenije, Črne gore, Makedonije, Bosne in Hercegovine ter Bolgarije in s pomočjo internetne povezave uživali v vsebinah HBO GO v naštetih državah.

Kaj potrebujete za spremljanje vsebin prek HBO GO?

Vse, kar potrebujete, je računalnik (operacijski sistem Mac ali Windows), aktiven internetni priključek Telemach z minimalno hitrostjo 600 Kbps in možnost namestitve Microsoftovega dodatka SilverLight. Storitev HBO GO se bo samodejno prilagodila hitrosti vaše povezave. Višja kot je hitrost vaše povezave, boljša bo vaša izkušnja gledanja.

V promocijskem obdobju do 30.6.2012 boste lahko obstoječi in novi naročniki za ceno paketa HBO spremljali še dodatne programe iz paketa HBO PREMIUM: CINEMAX, HBO GO, HBO HD in HBO ON DEMAND.

Ekskluzivna premiera 4. sezone serije "Prava kri" na HBO GO

Od zdaj naprej boste lahko na HBO GO, vsak teden ekskluzivno spremljali nova nadaljevanja 4. sezone slovite serije “Prava kri“ iz izvirne HBO-jeve produkcije, le nekaj ur po ameriški premieri!

Več informacij o paketu lahko poiščete na www.telemach.si ali 080 22 88.

20-06-2011

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več