close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
Varovanje zasebnosti

Izdajatelj televizijskih kanalov HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD, Cinemax, Cinemax HD, Cinemax 2, Cinemax 2 HD in storitve na zahtevo HBO OnDemand je HBO Europe s.r.o. s sedežem na Češkem, Praha 7, Jankovcova 1037/49, poštna številka: 170 00, matična številka: 61466786, registrirano pri Okrožnem sodišču v Pragi, oddelek C, 29418 (“HBO Europe”). HBO Europe lahko kontaktirate na naslovu sedeža, preko telefonske številke: 00385(1)6681591 ali e-mail naslova: sekretariat@hbo.cz. Organ, ki je pristojen za nadzor nad zagotavljanjem storitev televizije in televizije na zahtevo je Svet za ponudbo storitev radia in televizije s sedežem na Češkem, Praha 2, Škrétova 44/6, poštna številka: 120 00.

Podatki, ki jih zbiramo:

Na nekaterih HBO-jevih straneh se lahko naročite na naše spletne časopise ali sodelujete v naših spletnih forumih ali skupnostih. Med podatki, ki omogočajo osebno identifikacijo, ki jih utegnemo od vas zaprositi na teh straneh, so tudi: ime, e-naslov.

Na nekaterih drugih HBO-jevih straneh lahko posredujete podatke o drugih osebah. Denimo, posredujete lahko ime in e-naslov nekoga, ki bi mu radi poslali elektronsko voščilnico, ali pa njegovo ime in naslov, če prek spleta naročite darilo in bi radi, da je poslano neposredno prejemniku. Med podatki, ki omogočajo osebno identifikacijo, ki bi jih na teh straneh utegnili zbirati o drugih osebah, so: prejemnikovo ime, naslov, e-naslov in telefonska številka.

Na nekaterih delih nekaterih naših strani bodo lahko proizvode, programe in usluge naročile ali kako drugače sodelovale pri dejavnostih in ponudbah strani le osebe, ki nam bodo posredovale zahtevane osebne podatke.

Prav tako utegnemo ob vašem obisku številnih naših spletnih strani zbirati nekatere vaše neosebne podatke, kot denimo, kakšen tip brskalnika uporabljate (npr. Internet Explorer), kakšen tip operacijskega sistema uporabljate (npr. Windows '95) in ime domene vašega ponudnika internetnih storitev (npr. America Online, Earthlink).

Kako podatke uporabljamo
Podatke, ki nam jih o sebi posredujete, lahko uporabimo za to, da izpolnimo vaša naročila za naše proizvode, programe in storitve, da odgovorimo na vaša vprašanja o naši ponudbi in da vam ponudimo druge proizvode, programe ali storitve, za katere menimo, da bi vas utegnili zanimati.

Včasih te podatke uporabimo za to, da stopimo v stik z vami, zato da vas, denimo, obvestimo, če ste zmagali na katerem od naših tekmovanj, ali kadar spremenimo naročniške pogoje ali da izpolnimo vašo prošnjo za spletni časopis ali da stopimo v stik z vami v zvezi z vašim računom pri nas.

Podatke, ki nam jih posredujete o drugih, uporabimo za to, da jim lahko pošljemo darila ali voščilnice. Občasno lahko te podatke uporabimo tudi za to, da jim ponudimo naše proizvode, programe ali storitve.

Podatke, ki jih zberemo v zvezi z našimi spletnimi forumi in skupnostmi, uporabimo za to, da vam lahko zagotovimo interaktivno izkušnjo. Te podatke uporabimo za to, da poenostavimo sodelovanje na teh spletnih forumih in v skupnostih in občasno ponudimo svoje proizvode, programe ali storitve.

Če se odločite, da nam boste poslali vsebino za objavo (npr. "pismo bralcev"), lahko objavimo vaš psevdonim in druge podatke, ki ste nam jih posredovali.

Včasih uporabimo neosebne podatke, ki smo jih zbrali, da izboljšamo obliko in vsebino naše strani in da vam lahko prilagodimo vašo spletno izkušnjo. Podatke lahko uporabimo tudi v povezavi z drugimi, za analizo uporabe strani, pa tudi za to, da vam ponudimo proizvode, programe ali storitve.

Podatke, ki omogočajo osebno identifikacijo, lahko razkrijemo v odziv na pravni postopek, denimo, v odziv na odločbo sodišča ali sodni poziv. Takšne podatke lahko razkrijemo tudi v odziv na zahtevo organov reda.

Predstavniki in pogodbeni delavci HBO-ja, ki imajo dostop do podatkov, ki omogočajo osebno identifikacijo, so dolžni te podatke varovati na način, ki je v skladu s tem obvestilom o zasebnosti, denimo tako, da ne uporabljajo teh podatkov za noben drug namen razen za izvajanje storitev, ki jih opravljajo za HBO.

Čeprav se trudimo preprečiti nepooblaščeno razkritje podatkov, vam ne moremo zagotoviti, da zbrani podatki, ki omogočajo osebno identifikacijo, ne bodo nikoli razkriti na način, ki ni v skladu s tem obvestilom o zasebnosti.

Nekatere HBO-jeve strani lahko razkrijejo podatke, ki omogočajo osebno identifikacijo, podjetjem, katerih prakse to obvestilo o zasebnosti ne pokriva (npr. drugim tržnikom, založnikom revij, trgovcem, prostovoljnim bazam podatkov in neprofitnim organizacijam), ki vam želijo ponuditi proizvode ali storitve. Če stran podatke, ki omogočajo osebno identifikacijo, deli z drugimi, vam bo ponudila možnost, da to zavrnete ali da takšno rabo blokirate.

In končno, HBO-jeve strani ne bodo uporabljale ali posredovale zbranih podatkov, ki omogočajo osebno identifikacijo na načine, ki niso v skladu z zgoraj opisanimi, ne da bi vam obenem ponudile možnosti, da se odločite proti taki rabi.

Zbiranje podatkov s strani tretjih oseb in sponzorjev
Nekatere naše strani vsebujejo povezave z drugimi stranmi, katerih ravnanje s podatki je lahko drugačno od našega. Obiskovalci naj si ogledajo obvestila o zasebnosti na teh drugih straneh, saj nimamo nobenega nadzora nad podatki, ki so posredovani tretjim osebam ali jih le-te zbirajo.

HBO-jeve strani včasih ponujajo vsebine (npr. tekmovanja, žrebanja ali promocije) skupaj s kakšno drugo blagovno znamko ali pa te vsebine sponzorirajo identificirane tretje osebe. V okviru takega sodelovanja lahko tretje osebe pridobijo osebne podatke, ki jih obiskovalci prostovoljno posredujejo, da bi sodelovali pri dejavnostih te strani. HBO nima nobenega nadzora nad uporabo teh podatkov s strani teh oseb. HBO-jeva stran vas bo tedaj, ko vas bo prosila za osebne podatke, obvestila, če bodo te osebe takšne podatke pridobile.

Nekatere HBO-jeve strani lahko uporabljajo preverjeno tretjo osebo, da predstavi ali oskrbi oglase, ki jih lahko vidite na HBO-jevih spletnih straneh. Naše obvestilo o zasebnosti ne pokriva nobene uporabe podatkov, ki jih je morda ponudnik oglasov zbral od vas.

Piškoti
Številne naše spletne strani uporabljajo "piškote", da izboljšajo vašo izkušnjo na naših straneh. Piškoti so tekstovne datoteke, ki jih vstavimo v brskalnik vašega računalnika, da shranimo vaše preference. Piškoti nam sami po sebi ne povejo vašega e-naslova ali drugih podatkov, ki omogočajo osebno identifikacijo, razen če se sami ne odločite, da nam boste te podatke posredovali, denimo tako, da se registrirate na kateri od naših strani. Ko pa se odločite, da boste strani posredovali podatke, ki omogočajo osebno identifikacijo, se te podatke lahko naveže na podatke, shranjene v piškotu.

Piškote uporabljamo za to, da vidimo, kakšna je uporaba neke strani, in da izboljšamo vsebino in ponudbo na naših straneh. Piškote lahko, denimo, uporabimo za to, da vam prilagodimo izkušnjo na naših spletnih straneh (npr. da vas prepoznamo po imenu, ko se vrnete na našo stran), da shranimo vaše geslo na z geslom zaščitenih območjih in da vam omogočimo uporabo nakupovalnih vozičkov na naših straneh. Piškote lahko uporabimo tudi za to, da vam ponudimo proizvode, programe ali storitve.

Naša zavezanost varnosti
Uvedli smo ustrezne fizične, elektronske in upravljalne postopke za varovanje in pomoč pri preprečevanju nepooblaščenega dostopa, za ohranjanje varnosti podatkov in pravilno uporabo podatkov, ki jih zberemo na spletu.

Da bi zavarovali vašo zasebnost in varnost, bomo sprejeli razumne ukrepe, ki pomagajo potrditi vašo identiteto, preden dovolimo dostop ali vnos popravkov. Stran, ki jo obiskujete, je ena od HBO-jevih strani, ki so namenjene vsem obiskovalcem. Za več podatkov o našem spletnem varovanju zasebnosti za otroške strani si oglejte obvestilo o zasebnosti na tistih naših straneh za otroke, ki vas zanimajo.

Kako nam lahko pišete
Če imate kakršna koli vprašanja ali vas še kar koli zanima v zvezi s HBO-jevo spletno politiko za to stran ali v zvezi z njenim izvajanjem, nam lahko pišete na privacypolicy@hbo.si.

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več