Ta spletna stran uporablja piškote. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja ta spletna stran, prosimo kliknite tukaj.

Prosimo premaknite napravo iz horizontalnega v navpični položaj za ogled strani

najboljše hbo zgodbe

od 26. marca

novi kanal namenjen hbo originalni produkciji

HBO 3
več informacij

Najboljše serije. Najboljši filmi. Brez reklam.
Ti veš kdaj je HBO.

image
image
logo The Sopranos
logo Six Feet Under
logo Band of Brothers
logo Entourage
logo True Detective
logo Silicon Valley
logo Rome
logo The Knick
logo Girls
logo Game of Thrones
logo Vinyl
logo Mission:Impossible
logo Mad Max
logo American Sniper
logo How to Train Your Dragon 2
logo Theory of Everything
logo Jupiter Ascending
logo Guardians of the Galaxy
logo Boyhood
logo Last Week Tonight with J. Oliver
logo Fantastic Four
logo Terminator Genisys
logo Spy
logo Book of Life
spored

HBO izboljšuje izkušnjo gledanja televizijskega programa in opredeljuje nove načine zabave.

Od 26. marca uživajte v svojih najljubših premierah in vrhunskih vsebinah na treh tematskih kanalih: HBO, HBO 2 in HBO 3. Zabavajte se ob širokem izboru vsebin - ob originalnih HBO dramskih in humorističnih serijah, najnovejših blockbusterjih in filmih vseh žanrov, kontroverznih dokumentarcih in spektakularnih koncertih.

HBO

HBO – Premiere najnovejših blockbusterjev in serij

HBO ostaja glavni kanal HBO paketa, na katerem boste še naprej gledali ekskluzivne premiere najnovejših hollywoodskih blockbusterjev, vrhunske serije, kontroverzne dokumentarce in spektakularne koncerte. HBO predvaja vsebino 24 ur na dan, zato so vse ključne HBO originalne serije dostopne istočasno z ameriško premiero.

HBO2

HBO 2 – Zabava za celotno družino

21. marca bo HBO Comedy postal HBO 2, kanal, ki prinaša širok izbor programskih vsebin za celotno družino. Čez dan bodo najmlajši uživali v družinskih filmih in otroških vsebinah, zvečer pa bodo na sporedu komedije, trilerji, akcijski filmi in drame za vsak okus.

HBO3

HBO 3 – Najboljše HBO zgodbe

HBO 3 je popolnoma nov kanal, namenjen serijam v udarnem terminu.

Uživajte v kultnih serijah, ki so na novo opredelile žanr in postale del kulture, ali pa skupaj z milijoni gledalcev spremljajte nove serije prepoznavne po HBO kvaliteti in izvrstnosti. Poleg najbolj zaželjenih hitov ameriške HBO produkcije, novi kanal prinaša tudi priljubljene serije drugih studiev, kot tudi serije HBO Europe produkcije.

Program dopolnjujejo tudi previdno izbrani filmi, ki se predvajajo čez dan ali v poznih večernih urah.

Cinemax

Cinemax in Cinemax 2 – za resnične ljubitelje filma

Cinemax je pogumen, drugačen in inteligenten filmski program, ki se osredotoča na klasike, kultne filme, evergreene ter na mednarodne in evropske senzacije s filmskih festivalov. Cinemaxov filmski program združuje vrhunske igralce in režiserje v neponovljivih zgodbah, gledalci pa lahko uživajo v pestri ponudbi šokantnih trash vsebin, trilerjih, grozljivkah in serijah.

Cinemax 2 predvaja enako programsko vsebino kot Cinemax, ampak s 24 urnim zamikom, kar gledalcem ponuja še več časa za spremljanje najljubših filmov in serij.

Premium

Popolno udobje in premium doživetje

Prizadevamo si, da našim naročnikom ponudimo vrhunsko izkušnjo. Zato na naših programih ni oglasov, so popolnoma lokalizirani na slovenski jezik in premiere izbranih HBO serij se lahko gledajo istočasno po celem svetu.

Pregleden spored in premišljene ponovitve omogočajo, da nikoli ne zamudite vaše najljubše vsebine, s pomočjo storitev HBO On Demand ter HBO GO pa tudi sami izbirate, kaj, kdaj in kje boste gledali.

Naročite se, enostavno je

Če se želite naročiti na HBO in Cinemax kanale ter HBO On Demand in HBO GO storitve, morate imeti aktiviran osnovni TV paket pri svojem operaterju.

Če nimate naročnine na osnovni TV paket, se lahko pri izbranih operaterjih naročite tudi neposredno na HBO GO, v kolikor je ta operater tudi vaš ponudnik interneta.

V nadaljevanju izberite svojega operaterja, izberite HBO paket, ki vam najbolj ustreza in se naročite na vrhunski svet zabave:


naroči se