close
Premiera
Zadnjič
Režiser:
Igrajo:
Avdio:
Podnapisi:
Več Več Več Poglej na HBO GO-ju
39149_-_254

Ali ste vedeli...? - Obuti maček

... da je ta film predzgodba dogajanja v Shreku, ki spremlja tudi dogodivščine očarljivega in kosmatega mačka?

... da je to že peti projekt pri katerem sta skupaj sodelovala Antonio Banderas in Salma Hayek? Pred tem sta skupaj zaigrala v filmih 'Desperado', 'Frida', 'Spy Kids 3-D: Game Over' in 'Once Upon a Time in Mexico'.

... da je Antonio Banderas v promocijske namene sodeloval na nenavadnem marketinškem dogodku za ta film, kjer so film predvajali mačkam?

... da je Amy Sedaris v 'Obutem mačku' posodila glas Jill, pred tem pa je svoj glas posodila tudi Cinderelli v tretjem Shreku?

... da je Pussova priljubljena fraza 'Holy Frijoles' mešanica angleškega in španskega jezika ter da v španščini 'frijoles' pomeni fižol?

... da se v filmu pojavi tudi 'Mother Goose'? Namreč, ta zgodba je bila v originalu objavljena v knjigi pravljic 'Mother Goose Fairytales' Charlesa Perraulta.

... da se glavni junak Puss (glas mu je posodil Antonio Banderas) podpiše s črko 'P', kar je zelo podobno podpisu El Zorra, ki se je podpisal s črko 'Z'? Zakaj je ta podrobnost zanimiva? V obeh primerih je glavni junak Antonio Banderas, ki je upodobil glavna lika, torej Pussa in Zorra v filmih 'The Mask of Zorro' in 'The Legend of Zorro'.

Animirano komedijo o pogumnem mačku si na HBO-ju lahko ogledate 23.decembra 2012 ob 20:05h, ostale datume predvajanja pa preverite tukaj.

21-12-2012

Spoštovani obiskovalec, to spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez uporabe piškotkov ne bi mogli zagotavljati. Z obiskom in uporabo tega spletnega mesta soglašate s tem, da piškotke naložimo v vaš brskalnik.

Tu lahko izveste več o piškotkih in spremenite svoje nastavitve piškotkovTega sporočila ne kaži več